Disclaimer

Disclaimer voor www.rataplandesign.com

Rataplan Design (Kamer van Koophandel: 53350219), hierna te noemen Rataplan Design, verleent u hierbij toegang tot www.rataplandesign.com ("de webwinkel") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
Rataplan Design behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Rataplan Design spant zich in om de inhoud van de webwinkel zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de webwinkel aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Rataplan Design. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de webwinkel geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Rataplan Design. Voor op de webwinkel opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Rataplan Design nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Rataplan Design.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Rataplan Design, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Hoewel de foto's op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn genomen, kunnen de daadwerkelijk geleverde producten voor wat betreft de kleur, vorm etc. afwijken van de afbeelding nu het unieke natuurproducten betreft. Aan de foto's op website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2024 Rataplan Design - Powered by Lightspeed