Alles voor thee

Alles voor thee

Alles voor thee, thee drinkende liefhebbers!

Rataplan Design

Mooie bamboe theedozen van Rataplan Design zijn een lust voor het oog. Het zijn eenvoudige maar mooie dozen met drie of met vier vakken. Je kan ook nog kiezen of je een dichte doos wilt of een doos met een venster zodat je kan zien wat erin zit. Soms hebben we limited edition dozen die bedrukt zijn met Japanse patronen. Naast bamboe theedozen hebben wij ook bamboe dienbladen en bamboe theelichthouders.

Tranquil Tuesdays

Zo hebben wij hele mooie celadon porseleinen theekopjes en heerlijke Chinese Oolong thee van Tranquil Tuesdays uit Beijing. De eigenaresse van Tranquil Tuesdays gaat zelf op zoek naar de allerbeste theëen in China en werkt samen met bijzondere kunstenaars om hele mooie handgemaakte theeserviezen te kunnen aanbieden.

En verder...

Natuurlijk kunnen we niet om Baby Nessie heen, een heel bijzonder thee ei op pootjes dat als mini monster van Loch Ness in je thee staat. En de suikerstrooier in de vorm van een olifant van Qualy blijft ook een favoriet. Beide zijn ook heel leuk om cadeau te geven.

Onze mooie bamboe theedozen kunnen ook  gevuld zijn! In de thee & Tony's doos zit naast thee ook de heerlijke chocolade van Tony's Chocolonely. En er zijn ook theedozen met verschillende theeën.

Rataplan Design heeft echt alles voor thee!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2024 Rataplan Design - Powered by Lightspeed